Selecteer een auto uit onze leasevoorraad
 Autolease berekenen met leasecalculator
 Ontvang binnen 24 uur de beste leasevoorstel

Auto Lease

Auto lease komt voor in verschillende vormen, welke form van autolease het best bij u past is volledig afhankelijk van uw situatie. In basis zijn er twee basis lease vormen financial lease en operational  lease, graag kijken wij met u welke form van Autolease het best bij uw situatie past.

Financial lease

Bij autolease op basis van financial lease ligt de nadruk op het kopen van een voertuig. In het lease contract zijn dan ook maar twee componenten opgenomen; Rente en Afschrijving. Het grote voordeel van deze form van autolease is dat het de goedkoopste en transparante manier is om uw auto te leasen. U koopt de auto en betaald hem in de overeengekomen maanden tegen een vast bedrag per maand. Een wijziging van het maandbedrag is niet mogelijk, ongeacht het aantal kilometers dat u per jaar rijd. Bij deze form van autolease liggen alle overige kosten bij u, onderhoud, verzekering en belasting komen voor uw eigen rekening en u wordt dus direct beloond wanneer u een nette rijder bent.

Operational Lease

Bij autolease op basis van operational lease ligt de nadruk op het huren van en voertuig voor een langere termijn. in deze form van autolease kunnen alle componenten van het voertuig opgenomen worden. het grote voordeel hiervan is dat u geen exploratie risico’s loopt. Echter wanneer u de overeenkomst goed door leest, ziet u dat dit niet onbeperkt is.  Een opatational lease maatschappij maakt winst op alle componenten, daarnaast betaald u gemiddeld € 15,- per maand aan administratie kosten en gemiddeld € 20,- per maand aan management fee. Dit zijn kosten voor het beheren van uw voertuig! Ook met een offerte die in eerste instantie niet duur lijkt te zijn kunt u nog altijd bedrogen uitkomen. Bij een operational lease contract heeft de lease maatschappij namelijk veel rechten om het maandbedrag te verhogen, de meest voorkomende reden is dat u meer dan 10% afwijkt van de afgesproken jaarkilometrages. In de meeste gevallen betaald u voor operational lease dus altijd te veel.

Specialist in voordelig en tranparant Autolease

Financial Lease Twente is specialist in de meest voordelige en transparante form van auto lease, in onze leasevoorraad vindt u het grootste aanbod btw voertuigen op basis van Financial Lease voor ondernemend Nederland. Kijk ook eens in onze lease voorraad en zie hoe voordelig financial lease voor u is!