Auto Lease

Auto Lease

Auto lease komt voor in verschillende vormen, welke vorm van autolease het best bij u past is volledig afhankelijk van uw situatie. Er zijn twee basis lease vormen: financial lease en operational lease. Graag kijken wij met u welke vorm van autolease het best bij uw situatie past.

Financial lease

Bij autolease op basis van financial lease ligt de nadruk op het kopen van een voertuig. In het leasecontract zijn dan ook maar twee componenten opgenomen; rente en afschrijving. Het grote voordeel van deze vorm van autolease is dat het de meest goedkope en transparante manier is om uw auto te leasen. U koopt de auto en betaalt hem af in de overeengekomen maanden tegen een vast bedrag per maand. Een wijziging van het maandbedrag is niet mogelijk, ongeacht het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. Bij deze vorm van autolease liggen alle overige kosten bij u, onderhoud, verzekering en belasting komen voor uw eigen rekening en u wordt dus direct beloond wanneer u een nette rijder bent.

Operational Lease

Bij autolease op basis van operational lease ligt de nadruk op het huren van een voertuig voor een langere termijn. In deze vorm van autolease kunnen alle componenten van het voertuig opgenomen worden. Het grote voordeel hiervan is dat u geen exploratie risico’s loopt. Echter, wanneer u de overeenkomst goed door leest, ziet u dat dit niet onbeperkt is. Een operational lease maatschappij maakt winst op alle componenten, daarnaast betaalt u gemiddeld € 15,- per maand aan administratie kosten en gemiddeld € 20,- per maand aan management fee. Dit zijn kosten voor het beheren van uw voertuig! Ook met een offerte die in eerste instantie niet duur lijkt te zijn kunt u nog altijd bedrogen uitkomen. Bij een operational lease contract heeft de lease maatschappij namelijk veel rechten om het maandbedrag te verhogen, de meest voorkomende reden is dat u meer dan 10% afwijkt van de afgesproken jaarkilometrages. In de meeste gevallen betaalt u voor operational lease dus altijd te veel.

Specialist in voordelige en tranparante autolease

Financial Lease Twente is specialist in de meest voordelige en transparante vorm van auto lease. In onze leasevoorraad vindt u een groot aanbod voertuigen op basis van Financial Lease voor ondernemend Nederland. Kijk ook eens in onze lease voorraad en zie hoe voordelig financial lease voor u is!

Leasevoorraad

Nog geen geschikte lease auto gevonden? Wij hebben een grote leasevoorraad met personenauto's en bedrijfswagens. Al onze lease occasions worden aangeboden zodat u met gemak uw leasetermijn kunt berekenen en eenvoudig een leaseofferte kunt aanvragen.

Lease berekenen?

Heeft u ergens anders een occasion gevonden of bent u benieuwd wat een financial lease auto kost? Bereken hier dan uw termijnbedrag!

financial-lease-adviseur

Leaseadviseur nodig? 

Wij beantwoorden al uw vragen omtrent auto leasen!

Wij zijn de Financial Lease specialisten voor ondernemend Nederland. Wij geven nationaal auto lease advies aan ondernemers die zakelijk een auto willen leasen. Bereken uw leastermijn en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Auto Lease berekenen  Contact opnemen