Financial Lease berekenen

Financial Lease berekenen

Heeft u een nieuwe auto in bestelling staan of heeft u ergens anders een auto gevonden waar u graag een financial lease offerte voor ontvangt? Financial Lease Twente maakt u graag een voordelige financial lease offerte! Met onze leasecalculator kunt u direct uw financial lease termijnen berekenen zodat u een goede indruk krijgt van uw maandelijke kosten. Wanneer u via de leasecalculator een offerte aanvraagt, zult u merken dat de offerte vaak nog goedkoper is dan dat de berekening aangeeft.

Goedkoopste leasetermijn van Nederland

Bij Financial Lease Twente geven wij u met onze financial lease berekening graag een realistisch beeld van de te verwachten kosten. Daarom is het tarief van onze financial lease berekening gebaseerd op een startende ondernemer en financial lease aanvragen zonder jaarcijfers. Wanneer u ons jaarcijfers van de afgelopen drie boekjaren kunt aanleveren, kunnen wij het laagste tarief uit de financial lease markt aanbieden! Bij Financial Lease Twente streven wij ernaar om u de goedkoopste financial lease offerte uit te brengen.

Financial Lease en btw

Financial lease is uitsluitend voor de zakelijke markt waarbij de investering van de aankoop van een voertuig gefinancierd wordt. Als btw-plichtige ondernemer is het altijd in uw voordeel om een btw voertuig te leasen. De btw over de aanschafwaarde kunt u namelijk terugvorderen bij de Belastingdienst. In onze leasevoorraad vindt u voertuigen die op voorraad staan bij de meer dan 350 aangesloten autobedrijven van Auto Financier Nederland.

Looptijd en slottermijn bepalen

In uw lease berekening kunt u kiezen tussen een looptijd vanaf 12 tot 60 maanden, met stappen van 6 maand. Uiteraard zullen de maandtermijnen bij een kortere looptijd een stuk hoger zijn dan bij een langere looptijd. De voordeligste financial lease berekening is altijd op basis van de maximale looptijd van 60 maanden. Bij het bepalen van de looptijd moet er rekening gehouden worden met de maximale ouderdom van een financial lease auto of bedrijfswagen. In de looptijd mag het voertuig niet ouder worden dan 120 maanden (10 jaar). Op de dag dat het voertuig 10 jaar oud wordt, moet de financiering volledig zijn ingelost.

Daarnaast kunt u gebruik maken van een slottermijn in uw financial lease berekening. Een slottermijn is het restbedrag dat openstaat nadat alle maandtermijnen zijn voldaan. Wanneer u kiest voor een slottermijn, dan kiest u om een deel van het te financieren bedrag van uw lease niet af te lossen. Het gedeelte dat u niet aflost, moet u aan het eind van de looptijd in één keer voldoen. Omdat u gedurende de leaseperiode minder aflossing betaalt, is uw maandbedrag lager. Het gemiddeld gefinancierd bedrag is echter wel hoger, waardoor u wel een voordelig financial lease tarief heeft, maar tijdens de volledige looptijd wel iets meer kredietvergoeding betaalt.

Leasevoorraad

Nog geen geschikte lease auto gevonden? Wij hebben een grote leasevoorraad met personenauto's en bedrijfswagens. Al onze lease occasions worden aangeboden zodat u met gemak uw leasetermijn kunt berekenen en eenvoudig een leaseofferte kunt aanvragen.

Lease berekenen?

Heeft u ergens anders een occasion gevonden of bent u benieuwd wat een financial lease auto kost? Bereken hier dan uw termijnbedrag!