Selecteer een auto uit onze leasevoorraad
 Autolease berekenen met leasecalculator
 Ontvang binnen 24 uur de beste leasevoorstel

Ook als autobedrijf adverteren bij Financial Lease Twente?

Financial Lease Twente werkt inmiddels samen met meer dan 200 financial lease partner’s. Door de samenwerking met universele autobedrijven en merk dealers bieden wij een landelijke dekking met de grootste financial lease auto voorraad voor ondernemend Nederland! Bij ons staat het gebruiksgemak van onze diensten voor onze doelgroep Ondernemend Nederland voorop! Daarom worden alleen de BTW voertuigen van 8 jaar en jonger geadverteerd in onze leasevoorraad.

Gratis adverteren als autobedrijf

Elk autobedrijf dat een toegevoegde waarde is voor onze doelgroep, ontvangen wij graag als partner! De kwaliteitseisen die wij hiervoor hanteren zijn correctheid van de advertenties en de garantie mogelijkheden op gekochte voertuigen. Financial Lease Twente moet er vanuit kunnen gaan dat onze klanten op een correcte wijze worden geholpen.


 Autovoorraad koppelen

Bij koppelpartnerschap wordt de actuele voorraad van uw autobedrijf rechtstreeks gekoppeld aan de voorraad module van Financial Lease Twente middels een Portal koppeling in uw occasionbeheer systeem. Uw voertuigen worden dan opgenomen in onze leasevoorraad zoals u deze ook op andere Portals plaatst. U brengt uw voorraad onder de aandacht van onze bezoekers, vergroot hiermee gratis uw verkoopkansen zonder extra handelingen.

 Tools en ondersteuning

Wanneer u een koppelpartnerschap heeft met Financial Lease Twente, kunnen wij uw voorraad terug plaatsen op uw site op basis van financial Lease. Hiermee bied u de bezoekers van uw site Financial Lease van uw eigen voorraad met het gebruiksgemak van Financial Lease Twente. De bezoeker van uw eigen site zal het idee hebben dat hij zich in uw eigen financial lease module bevind, en zal de voorraad van andere bedrijven niet te zien krijgen.

 Wij als leasespecialist

Wanneer u financieringen te veel werk vindt, helpt Financial Lease Twente u graag. Door onze samenwerking met de grootste financiële instellingen voor de Automotive, heeft de aanvraag van uw klant bij ons de beste kans van slagen. Financial Lease Twente behandeld uw klant ook echt als uw klant, wij zullen zelf geen contact opnemen met uw klanten tenzij u dat wenst.

Meld je nu aan als autobedrijf!

Graag bespreken wij persoonlijk met u de mogelijkheden voor Financial Lease Partner, neem Contact met ons op en we plannen graag een afspraak met een van onze accountmanagers.