Hoe werkt Financial Lease?

Hoe werkt financial lease?

Van financial lease aanvraag tot het rijden in jouw nieuwe auto, hieronder vind je het eenvoudige 10-stappenplan. Wanneer alle partijen meewerken, kun je binnen één werkdag al in je nieuwe auto rijden!

10-stappenplan:

1. Je kiest een auto uit onze voorraad, of je hebt al een auto ergens anders gevonden.
2. Bij de auto's uit onze voorraad vul je de leasecalculator in. Heb je ergens anders een auto gevonden, dan ga je naar deze leasecalculator.
3. Je vult de verkoopprijs in (of is al ingevuld) en een eventuele aanbetaling (of inruilwaarde van je auto).
4. Je bepaalt de looptijd (12 tot en met 72 maanden).
5. Kies eventueel voor een slottermijn om het maandbedrag te verlagen. Je ziet nu het te betalen maandbedrag en kunt naar de volgende stap.
6. Je vult je bedrijfsgegevens en persoonsgegevens/contactgegevens in en verstuurt de aanvraag.
7. Je onderneming wordt getoetst en binnen één werkdag hoor je of je bent geaccepteerd en krijg je een vrijblijvende offerte toegestuurd. Ondertussen kun je een afspraak maken met het desbetreffende autobedrijf voor een eventuele proefrit.
8. Ga je akkoord met de offerte? Dan hoef je enkel nog de gevraagde stukken aan te leveren (zoals kopie paspoort/rijbewijs en bankpas). Wij maken vervolgens de contracten op en deze dienen jij en het autobedrijf te ondertekenen.
9. Wanneer we alles hebben ontvangen, zorgen wij voor de uitbetaling.
10. Jij betaalt vervolgens de leasetermijnen maandelijks terug. Ondertussen is de auto volledig jouw eigendom en kun je profiteren van fiscale voordelen!

Heb je nog vragen of is er iets niet duidelijk? Neem dan even contact met ons op!