Financial Lease ZZP, Auto leasen ZZP

Financial Lease ZZP is de financiallease site waar u als Zelfstandige Zonder Personeel alle informatie over Auto leasen ZZP. Vaak wordt er gedacht dat het een zzp’er niet in aanmerking komt voor een goedkope financial lease contract omdat u wellicht net begonnen bent met ondernemen, of dat u geen 3 volledige jaarcijfers kunt overhandigen. Bij Financial Lease Twente denken wij daar heel anders over, vandaar dat wij speciaal voor de zzp’er een unieke site hebben Auto Leasen ZZP. Bij Financial Lease ZZP vindt u informatie over de voordelen van financiallease voor u als ZZP’er.

Financial Lease ZZP de grootste financial lease voorraad voor ondernemend Nederland

Waarom Financial Lease ZZP de grootste lease voorraad van Nederland heeft? Financial Lease ZZP is onderdeel van Financial Lease Twente en adverteert als enige financial lease aanbieder met enkel btw voertuigen. Wij vinden het belangrijk om onze klanten transparant te helpen, en bij specialisme hoort het op maat aanbieden voor je klanten. Van een marge auto ( auto die al eens van een particulier is geweest) kunt u als ZZP’er geen btw meer terug vorderen bij de fiscus, daarom is de auto bij aanschaf al duizenden euro’s duurder dan een btw voertuig. Andere financiallease aanbieders hebben graag een grote voorraad door ook marge auto’s te tonen, maar wij vinden dat je geen specialist bent als je jou klanten bewust auto’s aanbied die voor hen niet interesant zijn.

Een ZZP’er is een harde werker, maar geen boekhouder.

Alle ZZP’er hebben één ding gemeen, het zijn harde werkers en ze zijn goed in hun werk! Anders had je niet de stap genomen om als zelfstandige aan het werk te gaan. Alleen wil dat niet altijd zeggen dat een ondernemer die wellicht uitblinkt in service, kwaliteit en klantgerichtheid, ook op de hoogte is van alle fiscale aspecten van het ondernemen. Vaak laat de ZZP’er het fiscale aan de boekouder over, iedereen moet doen waar die goed in is. Financial Lease ZZP vindt het dan ook erg vervelend om te concluderen dat zij de enige zijn die enkel BTW voertuigen aanbiedt, dit betekend namelijk dat ondernemers die elders leasen kunnen overgaan tot het aanschaffen van een marge voertuig zonder dat iemand hem heeft verteld wat de consequenties zijn. Zij horen het pas van hun boekhouder bij het controleren van de stukken, de auto is dan al geleverd en kan niet meer terug. Een financial lease aanbieder met marge voertuigen in zijn online leasevoorraad is na onze mening niet bezig met het aanbieden van klantgerichte oplossingen, en mag zich zeker geen specialist noemen!

Financial Lease Twente, de financial lease specialist voor ondernemend Nederland!