Financial Lease ZZP, Auto leasen ZZP

Financial Lease ZZP, auto leasen voor de ZZP’er

Financial Lease ZZP is dé financial lease site waar je als ZZP’er alle informatie vindt over een auto leasen als ZZP’er. Vaak wordt er gedacht dat een ZZP’er niet in aanmerking komt voor een goedkoop financial lease contract, omdat je wellicht net begonnen bent met ondernemen, of dat je geen 3 volledige jaarcijfers kunt overhandigen. Bij Financial Lease Twente denken wij daar heel anders over, vandaar dat wij speciaal voor de ZZP’er een unieke site hebben: Financial Lease ZZP. Bij Financial Lease ZZP vind je onder andere informatie over de voordelen van financial lease voor jou als ZZP’er.

Grote voorraad financial lease auto's voor ondernemend Nederland

Waarom Financial Lease ZZP één van de grootste lease voorraden van Nederland heeft? Financial Lease ZZP is onderdeel van Autofinancier Nederland, net als Financial Lease Twente. Wij vinden het belangrijk om onze klanten transparant te helpen en bij specialisme hoort het op maat aanbieden van een financial lease voor je klanten. Van een marge auto (auto die al eens van een particulier is geweest) kun je als ZZP’er geen btw meer terugvragen bij de fiscus, daarom is de auto bij aanschaf al duizenden euro’s duurder dan een btw voertuig. Als btw-plichtige ondernemer doe je er daarom altijd verstandig aan om een btw auto te leasen. Echter, ben je niet btw plichtig? Dan kan een marge auto ook interessant zijn! In onze leasevoorraad vind je btw- én marge voertuigen die nooit ouder zijn dan 8 jaar.

Leasevoorraad

Nog geen geschikte lease auto gevonden? Wij hebben een grote leasevoorraad met personenauto's en bedrijfswagens. Al onze lease occasions worden aangeboden zodat je met gemak jouw leasetermijn kunt berekenen en eenvoudig een leaseofferte kunt aanvragen.

Lease berekenen?

Heb je ergens anders een occasion gevonden of ben je benieuwd wat een financial lease auto kost? Bereken hier dan jouw termijnbedrag!