Wat is Financial Lease?

Wat is Financial Lease?

Financial lease is een zakelijke financieringsvorm waarbij enkel het te financieren object (de lease auto) onderpand vormt voor de financiering. Zo kunt u investeren in mobiliteit die belangrijk is voor uw onderneming terwijl uw werkkapitaal niet wordt aangetast. Uw liquiditeit blijft beschikbaar voor winstgevende doeleinden. Met financial lease bent u direct economisch eigenaar van de lease auto, het juridische eigendom ligt bij de financieringsmaatschappij. Nadat alle leasetermijnen zijn betaald en een eventuele slottermijn is voldaan, krijgt u ook het juridische eigendom. U heeft dan het reële eigendom, wat wil zeggen dat de auto aan het eind van het leasecontract helemaal van u is.

Financial lease is voordelig leasen

Financial Lease is de meest voordelige variant uit de leasewereld, u betaalt alleen rente en afschrijving. Uiteraard brengt een voertuig meer kosten met zich mee dan in de financial lease zijn opgenomen, zoals houderschapsbelasting, verzekering, brandstof en onderhoud. Deze kosten zijn voor uw eigen rekening. U kunt hiervoor zelf de voor u meest voordelige partij benaderen. Bij andere lease varianten (zoals operational lease) bent u verplicht om dit af te nemen bij een door de leasemaatschappij gekozen partij.

Financial lease is transparant leasen

Financial lease is de meest transparante variant uit de leasewereld. U heeft met financial lease een overeenkomst waarop exact staat hoeveel u wanneer moet voldoen. Geen verrassingen van inflatiecorrectie, renteverhoging of te veel gereden kilometers. Bij financial lease betaalt u gewoon wat u bij het aangaan van het contract bent overeengekomen. Financial lease, geen verrassingen, ongeacht hoeveel kilometers u rijdt!

Financial lease is aantrekkelijk leasen

Financial lease, dé leasevorm voor ondernemers die graag transparant leasen met de zekerheid van een vast maandbedrag, ongeacht het aantal gereden kilometers. Met financial lease kunt u een bedrijfsmiddel, zoals een nieuwe auto of jonge occasion, aanschaffen zonder dat het uw werkkapitaal aantast en tevens blijven kredietfaciliteiten beschikbaar voor winstgevende investeringen. Uw financiële mogelijkheden worden met financial lease dus optimaal benut en u blijft flexibel.

Financial lease is meer ruimte om te ondernemen

De meeste ondernemers zijn voor het ondernemen afhankelijk van een auto of bedrijfswagen. Het is dan ook van groot belang dat uw voertuigen betrouwbaar zijn. Een nieuwe of jonge occasion aanschaffen drukt op uw liquiditeit en werkkapitaal, waardoor u minder ruimte heeft om te ondernemen. Financial lease biedt hiervoor de oplossing; u kunt de benodigde voertuigen aanschaffen en behoudt uw werkkapitaal om te kunnen blijven ondernemen.

Financial lease is nooit meer een kilometer verrekening

Bij een financial lease auto bent u economisch eigenaar van het voertuig, dit betekent dat u het economische risico draagt voor de restwaarde van het voertuig. Voor de financiering van de auto of bedrijfswagen maakt het dus niet uit hoeveel kilometers u per jaar rijdt. Bij financial lease staat er dan ook nooit een kilometerbeperking in de overeenkomst. Ideaal voor de ondernemer die niet exact weet hoeveel kilometers er aankomende jaren gemaakt gaan worden.

Leasevoorraad

Nog geen geschikte lease auto gevonden? Wij hebben een grote leasevoorraad met personenauto's en bedrijfswagens. Al onze lease occasions worden aangeboden zodat u met gemak uw leasetermijn kunt berekenen en eenvoudig een leaseofferte kunt aanvragen.

Lease berekenen?

Heeft u ergens anders een occasion gevonden of bent u benieuwd wat een financial lease auto kost? Bereken hier dan uw termijnbedrag!

financial-lease-adviseur

Leaseadviseur nodig? 

Wij beantwoorden al uw vragen omtrent auto leasen!

Wij zijn de Financial Lease specialisten voor ondernemend Nederland. Wij geven nationaal auto lease advies aan ondernemers die zakelijk een auto willen leasen. Bereken uw leastermijn en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Auto Lease berekenen  Contact opnemen