Meest gestelde vragen aan Financial Lease Twente

Meest gestelde vragen aan Financial Lease Twente

Financial Lease Twente beantwoordt graag al uw vragen omtrent financial lease. Zo informeren we u over financial lease voor particulieren, beantwoorden we vragen over de btw, vertellen we u meer over de slotsom die u in het leasecontract kunt laten opnemen en gaan we iets dieper in op financial lease voor starters en het eigendomsrecht. Om u snel van antwoord te voorzien, kunt u hieronder de antwoorden vinden op de meest gestelde vragen. Uiteraard beantwoorden wij uw vragen graag persoonlijk. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Meest gestelde vragen aan Financial Lease Twente

Ja, u bent bij financial lease economisch eigenaar van het voertuig dat u least. De auto wordt door de dealer aan u gefactureerd en het kenteken wordt op uw naam gezet. De leasemaatschappij blijft gedurende de financial lease overeenkomst wel juridisch eigenaar van de auto totdat alle betalingsverplichtingen zijn voldaan.

Het slottermijn is het bedrag dat nog openstaat aan het einde van de looptijd van uw contract. Het slottermijn betaalt u samen met uw laatste maandtermijn. Bij financial lease kunt u de hoogte van uw slottermijn naar wens aanpassen, echter moet deze wel in verhouding staan met de reële restwaarde van het voertuig.

Het meefinancieren van de btw in een financial lease contract kan alleen bij niet btw-plichtige ondernemingen. Het grootste gedeelte van de Nederlandse ondernemers is btw-plichtig, hierbij is het niet mogelijk om de btw mee te financieren. Bij financial lease wordt de auto rechtstreeks aan u gefactureerd. U kunt de btw direct bij uw eerstvolgende btw-aangifte terugvorderen. U betaalt de btw dus voor, net zoals bij de rest van uw zakelijke uitgaven.

financial-lease-adviseur

Leaseadviseur nodig? 

Wij beantwoorden al uw vragen omtrent auto leasen!

Wij zijn de Financial Lease specialisten voor ondernemend Nederland. Wij geven nationaal auto lease advies aan ondernemers die zakelijk een auto willen leasen. Bereken uw leastermijn en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Auto Lease berekenen  Contact opnemen