Lease Hengelo

Leasen Hengelo

Woon je in Hengelo of omgeving en ben je op zoek naar een zakelijke lease auto als ZZP'er of ondernemer? Financial Lease Twente helpt je graag verder! In onze leasevoorraad vind je een groot aanbod aan personenauto's en bedrifjswagens.

Op onze website kun je eenvoudig zoeken op postcode of woonplaats. Hierdoor vind je snel een auto bij jou in de buurt. Hier vind je bijvoorbeeld alle voertuigen binnen een straal van 50 km rondom Hengelo. 

Occasion Lease

Niet genoeg geld om een nieuwe auto aan te schaffen of wil je graag geld overhouden voor andere dingen? Lease dan een tweedehands auto! In onze voorraad vind je alleen auto's van 8 jaar en jonger en met een kilometerstand onder de 200.000. Deze zijn nog steeds betrouwbaar, maar hebben wel de eerste flinke afschrijving gehad, waardoor je dus een stuk goedkoper rijdt tijdens de looptijd.

Auto ergens anders gevonden?

Je hoeft niet per se een aanvraag te doen via onze auto voorraad. Wanneer je al een auto hebt gevonden bij een ander autobedrijf, dan kun je via onze leasecalculator daarvoor ook een aanvraag doen.