Zakelijke auto leasen in Twente | Financial Lease Twente

Al 10 jaar een auto leasen in Twente

10jaar-financiallease-twente

3 oktober 2011 is de datum dat Financial Lease Twente werd ingeschreven als handelsnaam in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. De dag dat ik (Laurens) stopte met werken voor een werkgever en officieel mijn eigen bedrijf ging starten. Al snel na het ontkurken van de champagne kom je erachter dat je eigenlijk begint met helemaal niets. 

Een prille start

Geen kaartjes, geen kantoor, geen website en zelfs nog geen papier voor in de printer, laat staan een printer om het papier in te stoppen. Ik begon het avontuur met slecht een laptop, die mijn werkgever destijds aan mij heeft geschonken voor mijn vertrek. De eerste 3 maanden van mijn onderneming heb ik gewerkt op de laptop die Autolease Twente mij destijds heeft geschonken. Een goede laptop was alles wat ik op dat moment nodig had om mijn dromen te realiseren. 

Pas na een maand of twee begon het ergens op te lijken, ik zat nog steeds thuis aan de keukentafel, maar inmiddels had Financial Lease Twente een logo en een stapel visitekaartjes. Vol enthousiasme werkte ik 12 uur per dag aan mijn onderneming, inmiddels ook met een eigen printer en papier om op te printen. December 2011 was ik volop bezig met het ontwerpen van de website voor Financial Lease Twente, teksten schrijven en het maken van foto’s om mij voor te stellen op de website. Over 1 ding wist ik het zeker, het moest persoonlijk zijn!

Eerste website online

Januari 2012, circa drie maanden na het bouwen van de website, stond de eerste versie van Financial Lease Twente online. Het was een simpele website waar nog lang geen koppeling met geautomatiseerd adverteren van het aanbod in zat. In plaats daarvan maakte ik zelf de advertenties met een beschrijving, een vanafprijs (zelf rekenen op de website was nog niet mogelijk) en een aantal foto’s van bekende garagebedrijven. 

Nice to know: Als je in Google Afbeeldingen zoekt met de exacte zoekopdracht: “Financial Lease Twente” dan kun je nog presentaties vinden van hoe we in 2013 adverteren op slideshare.net. 

Uiteindelijk vonden we in GoMotion onze betrouwbare partner. Voordat we met GoMotion gingen samenwerken en daarin een partner vonden voor de ontwikkeling en onderhoud van de website, zijn er vijf verschillende partijen geweest. Bij elke nieuwe versie dat door een ontwikkelaar werd gemaakt, gingen we stappen vooruit op het gebied van professionaliteit, automatisering, snelheid en aanbod. 

Er zijn binnen een half jaar complete websites gesneuveld, met alle bijbehorende investeringen van dien. Hebben we destijds de verkeerde keuze gemaakt? Dat is de vraag die regelmatig door mijn hoofd schoot. Misschien stapten we te snel en gemakkelijk over naar een nieuwe ontwikkelaar en gaven we de nieuwe gelanceerde websites geen eerlijke kans. Aan de andere kant heeft elke stap die we hebben genomen ook weer geleid tot nieuwe kennis en inzichten. De verbeteringen die we hebben uitgevoerd hebben zich snel uitbetaald in meer bezoekers en een betere klantbeleving. Terugkijkend op 10 jaar leasen in Twente kan ik met volle overtuiging beweren dat we geen stap uit ons avontuur hadden kunnen overslaan. Er zaten dure lessen tussen, maar de kennis uit elke les is onbetaalbaar. 

Lokaal een auto leasen in Twente

Financial Lease Twente is gestart in 2012 uit het idee om lokaal actief te zijn. Lease aanbod van autodealers uit Twente, met een kantoor in Twente waar je op afspraak terecht kunt voor persoonlijk advies over financial lease. Al vrij snel merkten we dat het concept van auto leasen in Twente aansloeg bij zzp'ers door heel Nederland. Als gevolg hiervan, groeide het lease aanbod met autobedrijven buiten Twente. In plaats van auto leasen in Twente, werd het auto leasen vanuit Twente. Uiteindelijk is Financial Lease ZZP hieruit ontstaan. 

Financial Lease ZZP kreeg een eigen website en doelgroep. Financial Lease twente werd in 2018 weer autolease in en uit Twente, ook met enkel aanbod vanuit bedrijven uit Twente. Vanuit ons kantoor in Enschede geven wij zowel lease advies aan ondernemers in Twente als zzp'ers door heel Nederland. In Twente kunnen wij persoonlijk bij de afleveringen zijn, bij Financial Lease ZZP helpen wij online en kan je als ondernemer zelf naar het autobedrijf om de auto op te halen. Inmiddels staan we al meer dan 10 jaar voor lokaal, persoonlijk, snel en transparant leasen.

Contactgegevens

Voor meer informatie kun je contact opnemen via email: info@financialleasetwente.nl. Telefonisch zijn we bereikbaar op nummer: 085-7731079. Op Financial Lease ZZP vind je nog meer informatie over Financial Lease. Zoek je liever lokaal? Bekijk dan ons lease aanbod uit Twente.