Subaru Outlander, veel meer dan ‘n station

Subaru Outlander, veel meer dan ‘n station

subaru-outback-3-financial-lease-zzp

Het imago van Subaru ligt wat lager dan dat van verschillende Europese automerken. Toch bieden deze Japanse auto’s voor de zakelijke rijder prima mogelijkheden in de financial lease. Neem nou de Subaru Outback, een robuste auto met boxermotor en 4WD. De aanhanger van elke klussende ZZP’er trekt hij bijvoorbeeld met het grootste gemak. Hij mag zelfs tot 2000 kilo hebben.

Financial lease ZZP voor diesel én benzine

De Subaru kent twee uitvoeringen: diesel en benzine. Rijd je per jaar heel wat kilometers, dan raden we de diesel aan. Met financial lease zijn ze in ieder geval allebei heel betaalbaar per maand. Zelfs talloze gadgets en flink wat veiligheidssystemen zitten al in het standaardpakket, dus ook dat voorkomt invloed op het maandtarief. Voorbeelden van die gadgets? Denk aan twee camera’s, die je helpen met meer overzicht. Deze zitten ook gekoppeld aan de adaptieve cruise control. Let je even niet op en remt er onverwacht iemand vóór je? Dan remt de Subaru Outback zelf! De techniek gaat zelfs zover, dat jouw auto bij een snelheid tot 50 km per uur een ongeluk helemaal voorkomt. Een veilig idee!

Comfort of Premium – welke lease je?

Voor de rijder die gaat voor looks en gemak is er de luxe Premiumuitvoering. Met bijvoorbeeld strakke 18 inch velgen en een elektrisch glazen schuif- en kanteldak. Natuurlijk vallen ook het navigatiesysteem en DAB+ radio hieronder. Net als de sleutelloze vergrendeling. Houd je het liever bij eenvoud? Lease dan de Comfort-uitvoering. Dan heb je sowieso al led koplampen en een 7 inch aanraakscherm voor de bediening van de achteruitrijcamera. Verder onder meer ook een handige, elektrisch verstelbare stoel én EyeSight rijassistentie.

Ongekende luxe

Wil je de Subaru Outback vergelijken met een ander merk in deze klasse? Kijk dan eens naar de Citroën C5 CrossTourer en de Opel Insignia Country Tourer. Tegelijkertijd verliezen deze modellen het op alle fronten van deze luxe station. Ook qua prijs, want je financial leaset hem vanaf een koopprijs van 38.995 euro. Vraag Financial Lease ZZP wat dat voor jou per maand betekent.