Wij zij de grootste bedreiging voor Financiallease.nl

Wij zij de grootste bedreiging voor Financiallease.nl

financial-lease-twente3

Volgens Financial Lease Nederland B.V. (FinancialLease.nl, van oudsher de grootste Financial Lease intermediair van Nederland), is Financial Lease Twente wel een hele grote bedreiging. Dit concludeert Auto Financier Nederland (eigenaar van Financial Lease Twente) uit het advertentie gedrag van FinancialLease.nl in Google Adwords. In December 2015 verscheen in de zoekresultaten van het betaalde advertentie kanaal van Google onderstaande advertentie van FinancialLease.nl. Volgens Auto Financier Nederland een groot compliment, maar tevens inbreuk op de handelsnaamwet, waarin Nederlands grootste Financial Lease intermediair zich voordoet als Financial Lease Twente, Nederlands meest transparante en voordeligste Financial Lease Intermediair.

Tijd om een mailtje te versturen aan FinancialLease.nl

Ondanks dat Auto Financier Nederland het toch wel een groot compliment vindt dat FinancialLease.nl de handelsnaam Financial Lease Twente nodig heeft om verwarring te creëren bij klanten van Financial Lease Twente in de hoop deze klanten zelf te werven, waren wij vanuit het verwarringsgevaar het niet eens met deze handelswijze. Op maandag 21 december 2015 om 10:44 uur hebben we daarom onderstaande gemaild aan het info adres van FinancialLease.nl

“Geachte heer/mevrouw,

Wat u nu doet in AdWords had ik van u allerminst verwacht, ik vindt het dan ook wel een compliment dat u op mijn handelsnaam klanten wil werven.
Echter is het een handelsnaam die in deze toch misbruikt wordt en daar ben ik dan niet van gediend, ik verzoek u deze per direct aan te passen.

Graag verneem ik van u.”

Uiteraard zoals verwacht bleef enige reactie op ons vriendelijk mailtje uit, de advertentie werd iets aangepast “FinancialLease voor Twente”. Ach laat gaan, het zal wel over waaien. Gelukkig zijn wij bij Auto Financier B.V. druk genoeg met aandacht geven aan en gespecificeerd uitwerken van de offertes voor onze klanten, dat wij ons er niet zo druk over kunnen maken.

Landingspagina speciaal voor Financial Lease Twente

Inmiddels zijn we ruim een half jaar verder, een positief half jaar waarin we nu al kunnen zien dat we wederom voor het 5de jaar achter elkaar een flinke groei door maken. Deze groei is bij onze concullega’s niet onopgemerkt gebleven. Inmiddels hebben we van FinancialLease.nl een eigen landingspagina gekregen! Op de exacte zoekterm “Financial Lease Twente” verschijnt nu de volgende advertentie, kijk zelf maar eens door op de afbeelding te klikken. Kun je direct onze eigen landingspagina bij Financiallease.nl bekijken.

Auto Financier Nederland is vereerd met de terechte angst van onze concullega

Wij zien het als een grote eer dat Financial Lease Twente als enige van alle intermediairs in Nederland een eigen landingspagina en Adwords campagne heeft bij FinancialLease.nl. Wij adviseren onze klanten dan ook een offerte bij ons allebei aan te vragen en zelf te oordelen over de verschillen, wij kennen ze wel!

Sterke punten www.FinancialLeaseTwente.nl

  • Als enige Financial Lease intermediair in Nederland enkel btw voertuigen online. Bij ons krijgt u de unieke btw teruggave garantie omdat wij met ons vak bezig zijn.
  • Altijd direct de scherpste lease tarieven
  • Geen verborgen kosten of afhandelingskosten
  • Altijd eerst een offerte met de exacte btw en BPM bedragen, een aanbetaling op een marge voertuig doen wij niet over laten komen als een btw bedrag die terug te vorderen is.

Open, Eerlijk en Transparant Leasen doet u bij Financial Lease Twente

Update 28-10-2016: Ook het handelsnaamrecht van Financial Lease ZZP wordt misbruikt door Financial Lease Nederland B.V.