Financial Lease voor ZZP'ers | Financial Lease Twente

Financial Lease ZZP

financialleasezzp

Ondernemen is niet hetzelfde als risico nemen. Je moet als ZZP'er juist proberen om risico's zoveel mogelijk te vermijden. Natuurlijk kun je best eens een gokje wagen. Maar dit mag niet ten koste gaan van jouw liquiditeit. Toch loop je wél altijd risico als ZZP'er. Verlies en tegenvallende resultaten zijn namelijk nooit weg te denken. Zo moet je soms een lastige opdracht aannemen of een sprong in het diepe wagen. Maar met de aankoop van een bedrijfsauto ligt dat net even iets anders. Je kunt jouw eigen vermogen daarvoor aanspreken, maar verstandiger is het om gebruik te maken van een financial lease auto van Financial Lease Twente. Daarmee bouw je veel zekerheid in! Daarover lees je hieronder meer.

Bedrijfswagen kopen met Financial Lease ZZP

Een groot voordeel is dat jouw liquiditeit met financial lease altijd gegarandeerd is. Je hoeft immers jouw eigen kapitaal niet aan te spreken. Wel betaal je iedere maand een vast leasebedrag. Dat noemen we ook wel een leasetermijn of maandtermijn. Je koopt met onze financial lease ZZP daadwerkelijk een auto. Je huurt deze dus niet! Het leaseobject, de personenauto of bedrijfswagen, is meteen jouw economisch eigendom, maar hij blijft wel het onderpand voor de financier. Pas als de looptijd is beëindigd geldt ook het juridische eigendom, tenzij je nog een slotsom moet betalen. Daarover straks nog enige uitleg.

Welk leasebedrag kun je lenen bij Financial Lease Twente?

Natuurlijk ben je nu ook benieuwd welk leasebedrag je bij Financial Lease Twente maximaal kunt lenen. Wat is mogelijk? Wat is verstandig? Je kunt bij ons in ieder geval tot maximaal 100% van de huidige waarde van jouw leasevoertuig financieren. Je kunt niet meer lenen dan de waarde van het object exclusief btw. Let op: De maandtermijnen zijn vrij van btw, want je moet de btw bij de aankoop van jouw auto vooraf betalen. Deze btw kosten kun je wel direct bij de btw-aangifte verrekenen. Zoals je vast wel weet kun je daarmee de ontvangen en berekende btw aangeven. Je hoeft bij ons overigens geen aanbetaling te doen. Ook als startende ondernemer ben je dat meestal niet verplicht. Gebruik onze online rekentool en bereken direct hoeveel je kunt lenen! Vervolgens kun je meteen een offerte aanvragen.

Waarin verschilt financial lease met een gewone autolening?

  • In tegenstelling tot bijvoorbeeld een doorlopend krediet betaal je maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing. Ook staat de looptijd vast.
  • Bij een bank moet je als startende ondernemer jaarcijfers overleggen. Met onze financial lease is dat niet nodig!
  • De auto is ook direct het onderpand voor de leasemaatschappij. Bij een bank of kredietverstrekker werkt dat allemaal net iets anders.
  • Je bent meteen economisch eigenaar van de auto.
  • Je kunt bij financial lease een slottermijn inbouwen. Je stelt daarmee als het ware een gedeelte van de aflossing uit. Tijdens de looptijd profiteer je dan van lagere lasten. Met een gewone lening is dat onmogelijk!

Lease advies nodig? Neem nu contact op met Financial Lease Twente

Heb je vragen over zakelijk auto leasen of kun je wel een goed advies gebruiken? Bij Financial Lease Twente staan wij altijd voor jou klaar. Gebruik het contactformulier en laat eventueel je telefoonnummer achter. Dan nemen wij contact met je op. Of neem telefonisch contact op: 085 - 773 1079.