Financial Lease ZZP

Financial Lease ZZP

financialleasezzp

Ondernemen is niet hetzelfde als risico nemen. U moet als ZZP'er juist proberen om risico's zoveel mogelijk te vermijden. Natuurlijk kan u best eens een gokje wagen. Maar dit mag niet ten koste gaan van uw liquiditeit. Toch loopt u wél altijd risico als ZZP'er. Verlies en tegenvallende resultaten zijn namelijk nooit weg te denken. Zo moet u soms een lastige opdracht aannemen of een sprong in het diepe wagen. Maar met de aankoop van een bedrijfsauto ligt dat net even iets anders. U kunt uw eigen vermogen daarvoor aanspreken maar verstandiger is het om gebruik te maken van een financial lease auto van Financial Lease Twente. Daarmee bouwt u veel zekerheid in! Daarover leest u hieronder meer.

Bedrijfswagen kopen met Financial Lease ZZP

Een groot voordeel is dat uw liquiditeit met financial lease altijd gegarandeerd is. U hoeft immers uw eigen kapitaal niet aan te spreken. Wel betaalt u iedere maand een vast leasebedrag. Dat noemen we ook wel een leasetermijn of maandtermijn. U koopt met onze financial lease ZZP daadwerkelijk een auto. U huurt deze dus niet! Het leaseobject, de personenauto of bedrijfswagen, is meteen uw economisch eigendom maar hij blijft wel het onderpand voor de financier. Pas als de looptijd is beëindigd geldt ook het juridische eigendom, tenzij u nog een slotsom moet betalen. Daarover straks nog enige uitleg.

Welk leasebedrag kunt u lenen bij Financial Lease Twente?

Natuurlijk bent u nu ook benieuwd welk leasebedrag u bij Financial Lease Twente maximaal kunt lenen. Wat is mogelijk? Wat is verstandig? U kunt bij ons in ieder geval tot maximaal 100% van de huidige waarde van uw leasevoertuig financieren. U kunt niet meer lenen dan de waarde van het object exclusief btw. Let op: De maandtermijnen zijn vrij van btw, want u moet de btw bij de aankoop van uw auto vooraf betalen. Deze btw kosten kunt u wel direct bij uw btw-aangifte verrekenen. Zoals u vast wel weet kan u daarmee de ontvangen en berekende btw aangeven. U hoeft bij ons overigens geen aanbetaling te doen. Ook als startende ondernemer bent u dat meestal niet verplicht. Gebruik onze online rekentool en bereken direct hoeveel u kunt lenen! Vervolgens kan u meteen een offerte aanvragen.

Waarin verschilt financial lease met een gewone autolening?

  • In tegenstelling tot bijvoorbeeld een doorlopend krediet betaalt u maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing. Ook staat de looptijd vast.
  • Bij een bank moet u als startende ondernemer uw jaarcijfers overleggen. Met onze financial lease is dat niet nodig!
  • De auto is ook direct het onderpand voor de leasemaatschappij. Bij een bank of kredietverstrekker werkt dat allemaal net iets anders.
  • U bent meteen economisch eigenaar van de auto.
  • U kunt bij financial lease een slottermijn inbouwen. U stelt daarmee als het ware een gedeelte van de aflossing uit. Tijdens de looptijd profiteert u dan van lagere lasten. Met een gewone lening is dat onmogelijk!

Lease advies nodig? Neem nu contact op met Financial Lease Twente

Heeft u vragen over zakelijk auto leasen of kunt u wel een goed advies gebruiken? Bij Financial Lease Twente staan wij altijd voor u klaar. Gebruik het contactformulier en laat eventueel uw telefoonnummer achter. Dan nemen wij contact met u op. Of neem telefonisch contact op: 085 - 773 1079.