Langer financial leasen met 6-persoons Audi A8 L Extended

Langer financial leasen met 6-persoons Audi A8 L Extended

financial-leasen-6-persoons-audi-a8-l-extended-1

Wil je als ondernemer vijf mensen tegelijk meenemen én een riante zitplek bieden? Ga dan de Audi A8 L Extended financial leasen. Dit model oogt als een limousine. Toch zijn alle passagiersstoelen met het gezicht naar voren gebouwd. Men zit dus gewoon naast en achter elkaar, niet tegenover elkaar.

Snelle én lange financial lease auto 

Audi staat sowieso al bekend om zijn power. Dat is ook bij de A8 een opvallend kenmerk. De motor komt uit op 310 pk en 440 Nm, dankzij 3.0 TFSI. Dat heeft hij ook wel nodig, want het gewicht van deze leasewagen is 2.418 kilo. Dankzij de krachtige motor rijd je hem toch nog snel weg, in 7,1 seconden naar 100 km/h. Op zijn top haal je er 250 km/h mee. Dat is voor Audi wat laag, maar in Nederland mag je er toch niet harder mee dan 130. Het flinke gewicht vraagt wel om een goed remsysteem. Dat kopieerde het merk dan ook uit zijn vertrouwde Audi S8-model. De zwaargewicht A8 L Extended heeft een wielbasis van maar liefst 4,22 meter. Een flink stuk meer dus dan de gewone A8 (ongeveer 3 meter) en de A8 L (3,12 meter). En hoe zit het met zijn afmeting, want daar draait het bij de L Extended natuurlijk om, in vergelijk met de andere A8-modellen? Hij is 6,36 meter. Ruim een meter langer dan de gewone A8!

Financial Lease Twente zocht uit wat er achter dit bijzondere type zit. Wat blijkt? Audi bouwde hem op speciaal verzoek. Tegelijkertijd meldt het merk dat er meer vraag is naar dit model. Zelf geven ze aan ongeveer een jaar nodig te hebben gehad om de A8 L Extended te ontwikkelen. De plek voor de zes riante passagiersstoelen en het glazen dak van 2,4 meter zijn hierdoor nu zo gebouwd, dat dit een nog ruimtelijker gevoel geeft. Het exclusieve karakter herken je verder aan de bekleding: Valcona-leer, in de kleur beige. Luxe detail: de laatste rij passagiersstoelen heeft zelfs een eigen koelbox en een bedieningspaneel. O ja, en een Rear Seat Entertainment Display.

Ga je dit opvallende, exclusieve model financial leasen? Dan houd je jouw geld op zak en betaal je makkelijk een bedrag per maand. En toch is hij al meteen jouw economisch eigendom. Vraag het team van Financial Lease Twente naar de mogelijkheden.