Mercedes C350 e Plug In Hybrid met slechts 7% bijtelling

Mercedes C350 e Plug In Hybrid met slechts 7% bijtelling

mercedes-benz-c350-plug-in-hybrid-estate-2016-1024x768-wallpaper-02

Vanaf medio 2015 wordt de Mercedes-Benz C350 e Plug-In Hybrid verwacht in de Nederlandse showrooms. Met de nieuwste plug-in techniek van het Duitse automerk houdt Mercedes-Benz de uitstoot onder de 51 gram en vallen zowel de Limousine als Estate in de 7%-bijtellingscategorie, dat is dus erg voordelig leasen van een complete Mercedes! De combinatie van een krachtige benzinemotor én elektromotor maakt zeer sportieve prestaties mogelijk met deze zeer lage CO2 emissie. Volgens geruchten krijgt de auto een gecombineerd vermogen van 279 pk en doet hij de 0-100 in 5,9 seconden. De Mercedes C350 e Plug-In Hybrid zal op een fiscale waarde van ongeveer € 60.000,- uitkomen, met de bijtelling van slechts 7% betekent dit een netto bijtelling vanaf slechts € 147,-!

Specificaties van de C350 e zijn nog niet vrij gegeven, die kunnen we in januari 2015 verwachten. Om alvast de shoppers, die op zoek zijn naar een auto met 7% bijtelling en momenteel dus elders zoekt, uit concurrerende showrooms te halen, verklapt Mercedes nu alvast dat over de C350 e slechts 7 procent moet worden bijgeteld wanneer deze zakelijk aangeschaft wordt. Ergens in maart kun je de eerste C-Klasse’s met plug-in techniek in de showrooms van Nederland verwachten. Na de S-Klasse S500 Plug-In Hybrid is de C-Klasse de tweede, maar zeker niet de laatste Benz die plug-in techniek krijgt aangemeten.

Als eerste een Financial Lease Offerte ontvangen?

Wil je graag als een van de eerste een Financial Lease offerte van de Mercedes C350 e, met slechts 7% bijtelling, ontvangen? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Financial Lease Twente, zodra de specificaties bekent zijn zullen zij jou benaderen voor een scherpe offerte.