Nieuwe look en meer power voor vertrouwde Nissan GT-R

Nieuwe look en meer power voor vertrouwde Nissan GT-R

nieuwe-look-en-meer-power-voor-vertrouwde-nissan-gt-r

Kun je er als ondernemer nog even tussenuit? Boek dan nog snel een vlucht naar New York. Daar vindt van 25 maart tot en met 3 april de New York International Auto Show plaats. Reden om die te bezoeken? De grootste modelwijziging van de Nissan GT-R sinds zijn komst in 2007. Wil je deze op en top sportauto via financial lease kopen? Dat kan vanaf april, als de prijzen bekend worden. Om ermee te rijden moet je nog wel even wachten tot de zomer. Maar dan ben je absoluut wel één van de eersten!

Model met enkele bijzondere risico’s

Als zakelijke auto is de Nissan GT-R natuurlijk wel een twijfelgeval. Kom je hiermee voorrijden bij jouw relaties, dan loop je de kans dat ze bij voorbaat al denken dat hun geld in jouw auto zit. Het tegenovergestelde komt ook veel voor: dat jouw (aanstaande) klanten jaloers worden van zo’n blikvanger. Als je deze risico’s aan kunt, is de Nissan GT-R zeker iets voor jou.

Grootste veranderingen op een rij

De Nissan GT-R kent drie belangrijke veranderingen:

  • Agressiever ontwerp waardoor ook de motor beter koelt en de neerwaartse druk verbetert als je flink gas geeft
  • Meer power
  • Betere wegligging

Belangrijkste designveranderingen

Als je op de autoshow in de buurt komt van de Nissan GT-R zie je direct de grotere 'V-motion' grille, net als de gerestylede voorbumper met spoilerrand. Aan de zijkant herken je hem aan zijn bijzondere dorpels en luchtroosters links en rechts. Is er dan nog íets hetzelfde gebleven met het vorige model? Ja! De ronde achterlichten en de vier uitlaatpijpen.

Minimaliseren en upgraden

Binnenin onderging deze auto ook een upgrade dankzij een nieuw dashboard met cockpituitstraling en lederen afwerking. Passend bij de trend van 2016 minimaliseerde Nissan ook het aantal knoppen flink. Hiervoor in de plaats bedien je veel zaken nu met het touchscherm.

Oppepper voor het vermogen van Nissan GT-R

Belangrijke verbetering aan deze sportiefste Nissan ooit is ook het vermogen. Maar liefst 570 pk (414 kw) haal je uit de 3.8-liter turbomotor (V6 twin) bij een toerental van 6.800 (+15 pk) en een koppel van 633Nm. Waar dit vandaan komt? Onder andere uit de turbodruk en ontstekingstiming per cilinder.

En de techniek?

De Nissan GT-R had al een zestrapsautomaat met dubbele koppeling. Die onderging voor dit nieuwe type een verfijning. Verder vind je de schakelpeddels nu niet meer aan de stuurkolom, maar aan het stuurwiel! Wat je echter gehoord móet hebben, is het geluid van dit nieuwe model dat uit de titanium uitlaten met Active Sound Enhancement klinkt. Ronduit indrukwekkend!

Betere wegligging

De auto ligt veel stabieler op de weg. Hoe dat komt? Dankzij een andere wielophanging en een stijvere carrosserie. Meer grip krijg je bovendien dankzij de nieuwe 20-inch lichtmetalen wielen. En waar je bij een sportieve (financial lease) auto misschien minder comfort verwacht, ben je beslist verrast door de Nissan GT-R.

Ontdek via Financial Lease hoe bereikbaar deze sportief-zakelijke auto voor jou is.