Financial lease tips voor een gebruikte lease auto

Financial lease tips voor een gebruikte lease auto

occasion-lease-tips-een-gebruikte-auto-leasen

Wij zien een flinke toename in het aantal financial lease aanvragen. Steeds meer ondernemers willen een gebruikte lease auto vanwege de goedkope leasetermijn. Hoe werkt occasion lease en waarom is occasion lease zo voordelig op basis van financial lease? Wij vertellen u er graag alles over.

Voordelig leasen, occasion lease voor ondernemers

Een nieuwe financial lease auto is natuurlijk mooi, u heeft de zekerheid van garantie maar dat brengt ook als nadeel dat u de eerste hoge afschrijving van uw nieuwe auto heeft wat weer in een hoog maandbedrag resulteert. Gelukkig heeft u met financial lease de mogelijkheid om een jong gebruikte auto te leasen ook wel occasion lease genoemd. Een occasion heeft de eerste hoge afschrijving al gehad, daardoor heeft u een veel gunstiger leasetarief, daarnaast kan een occasion vrijwel direct ingezet worden omdat deze op voorraad staan. U heeft dus geen maanden lange levertijd wat bij een nieuwe financial lease auto vaak wel het geval is. Door een gebruikte auto te leasen heeft u de vrijheid om uit het totale occasion aanbod van Nederland te kiezen, occasion lease bij Financial Lease Twente kan dus ook voor de occasions bij uw lokale auto dealer.

Financial lease aanvragen?

Direct een offerte opvragen voor een occasion die u zelf heeft gevonden? Bereken uw financial lease termijn, vraag een offerte aan door uw gegevens in te vullen en Financial Lease Twente maakt u een offerte voor de voordeligste occasion lease van Nederland.