Financial lease tips voor een gebruikte lease auto

Financial lease tips voor een gebruikte lease auto

occasion-lease-tips-een-gebruikte-auto-leasen

Wij zien een flinke toename in het aantal financial lease aanvragen. Steeds meer ondernemers willen een gebruikte lease auto vanwege de goedkope leasetermijn. Hoe werkt occasion lease en waarom is occasion lease zo voordelig op basis van financial lease? Wij vertellen je er graag alles over.

Voordelig leasen, occasion lease voor ondernemers

Een nieuwe financial lease auto is natuurlijk mooi, want je hebt de zekerheid van garantie. Echter, dat brengt ook als nadeel dat je de eerste hoge afschrijving van jouw nieuwe auto hebt, wat weer in een hoog maandbedrag resulteert. Gelukkig heb je met financial lease de mogelijkheid om een jong gebruikte auto te leasen, ook wel occasion lease genoemd. Een occasion heeft de eerste hoge afschrijving al gehad, daardoor heb je een veel gunstiger leasetarief. Daarnaast kan een occasion vrijwel direct ingezet worden, omdat deze op voorraad staan. Je hebt dus geen maanden lange levertijd wat bij een nieuwe financial lease auto vaak wel het geval is. Door een gebruikte auto te leasen heb je de vrijheid om uit het totale occasion aanbod van Nederland te kiezen, occasion lease bij Financial Lease Twente kan dus ook voor de occasions bij jouw lokale auto dealer.

Financial lease aanvragen?

Direct een offerte opvragen voor een occasion die je zelf hebt gevonden? Bereken jouw financial lease termijn, vraag een offerte aan door jouw gegevens in te vullen en Financial Lease Twente maakt jou een offerte voor de voordeligste occasion lease van Nederland.