Langste laadlengte met Renault Trafic | Financial Lease ZZP

Langste laadlengte met Renault Trafic | Financial Lease ZZP

renault-trafic-financial-lease-zzp

Veel gereedschap of voorraad meenemen in jouw bedrijfswagen? Met de Renault Trafic zit je goed. Deze wagen heeft, naast een heel stijlvol uiterlijk, namelijk ook vooral veel praktische laadruimte. En met financial lease koop je hem naar je toe, zonder dat je flink moet investeren

Extra lange laadruimte Renault Trafic

Hoe groot is het materiaal dat je wilt meenemen? Tot maar liefst 4,15 meter vervoer je met gemak in de L2-versie. De L1 komt tot 3,75 meter. Waar al die ruimte vandaan komt? Van het doorlaadluik in het tussenschot en de multifunctionele bijrijdersbank. De doorgang levert je de langste laadlengte op die er op dit moment in bedrijfswagens bestaat! Ook het laadvolume zelf is enorm: wat denk je van 6 kubieke meter (L2) of 5,2 kubieke meter (L1)? En omdat de ruimte kubusvormig is, benut je elke hoek optimaal.

Veiliger laden en vervoeren met deze financial lease auto

Makkelijker en veiliger laden en vervoeren lukt met de Renault Trafic dankzij bijzonder interessante rijhulpsystemen. Zoals een inwendig imperiaal, een handsfreecard waarmee je de portieren ontgrendelt en een blokkeersysteem voor de linkerachterdeur.

Uitvoeringen qua cabine

  • Gesloten bestelwagen: meest populaire uitvoering
  • Dubbele cabine: voor scheiding van werk en privé
  • Platformcabine: voor op- en ombouw

Makkelijk op maat maken

Heb je speciale wensen? De Renault Trafic is al voorbereid op eventuele op- en ombouw. Zo verander je hem bijvoorbeeld in een mobiele werkplaats of ander werkauto op maat.

Meest bijzondere veiligheidsgadgets

  • ESP: corrigeert stabiliteit door rekening te houden met gewicht van lading.
  • Hill-Start Assist: twee seconden langer remdruk, zodat je makkelijk gas geeft op steile helling.
  • Wide View-spiegel: minder dode hoek, meer zijzicht via spiegel in zonneklep van bijrijder.

Deze gadgets zitten standaard in de Trafic, naast gebruikelijke accessoires zoals cruisecontrol, parkeersensoren, achteruitrijcamera en een praktische trekhaak.

Milieusnufje in financial lease auto Renault Trafic

Voor de zuinige rijder: de Renault Trafic heeft een systeem dat je zelfs een seintje geeft als de bandenspanning van de auto zakt. Vul dan tijdig lucht bij, zodat je altijd zo weinig mogelijk brandstof verbruikt.

Bijna te mooi om in te rijden

Aan de buitenkant van de Trafic is bijna alles mee-gespoten in carrosseriekleur: van zijpanelen en bumpers tot de afdekstrip over de geleiderail en de omlijsting van de voor- en achterlichten. Met financial lease voor de Renault Trafic haal je dan ook een zakelijke auto in huis die bijna te mooi is om in te rijden! Bijna, want áls je er eenmaal in hebt gereden, dan wil je er waarschijnlijk zelfs in slapen, zó comfortabel is hij.

Vragen over financial lease voor de Renault Trafic? Financial Lease Twente beantwoordt ze graag.