SUV rij- én trekkracht met hybride Toyota | Financial Lease

SUV rij- én trekkracht met hybride Toyota | Financial Lease

rav4-hybrid-31-sept2015

Als ondernemer op zoek naar een milieusparende SUV met flink power? Toyota begint 2016 al goed. Het lanceerde namelijk de nieuwe Toyota RAV4 als full hybrid. Naast de twowheeldrive komt het met de AWD, allwheeldrive. Die trekt met gemak 1650 kg. Een goede investering via bijvoorbeeld financial lease.

TREKT MEER DAN ‘N WORST VAN TAFEL

Veel hybrides ontbreekt het aan kracht. Ze trekken nog geen spreekwoordelijke worst van tafel. Hoe anders werkt het bij deze Toyota RAV4 AWD, die ook nog eens stabiel blijft als hij flink wat gewicht mee sleept. Waar ‘m die power en stabiliteit in zit? In het volgende:
1.    2,5-liter benzinemotor 
2.    krachtige elektromotor 
3.    Trailer Sway Control: signaleert slingerbewegingen van aanhanger en corrigeert die eventueel

VEILIG, VEILIGER, VEILIGST?

De Trailer Sway Control maakt rijden met deze hybride al veilig. Dat geldt ook voor de 360° Panoramic View Monitor. Daarmee parkeer je makkelijk in smalle parkeergarages. Want de techniek laat je rondom de hele auto kijken, in één blik. Wil je het nog veiliger? Breid de auto dan uit met het veiligheidspakket Toyota Safety Sense. Daarin zit een soort automatisch groot licht (Automatic High Beam/AHB). En ga je ongepland buiten de wegmarkering? Of mis je een verkeersbord voor eenrichtingsverkeer? Dan waarschuwen de Lane Departure Alert/LDA en de Road Sign Assist (RSA). 

DETAILS TOYOTA RAV4

Ervaring met hybrides heeft Toyota inmiddels genoeg; dit is de zevende hybride van het merk. Het model is gewoon in de showroom te koop en ook via financial lease aan te schaffen. De RAV4 heeft enkele opvallende kenmerken:
•    nieuw gestileerde koplampen en LED-dagrijverlichting
•    scherp gesneden achterlichtunits
•    systeemvermogen van 145 kW/197 pk 
•    standaard automaat 
•    geruisloos rijden in midsize SUV 
•    relaxt rijden in het hectische verkeer van Nederland 

KOPEN OF FINANCIAL LEASEN

Deze brandnieuwe Toyota koop je vanaf 33.995 euro (RAV4 AWD 2.0 VVT-i, Comfort-uitvoering). Een diesel start je vanaf 35.995 euro. Hik je tegen de koopprijs aan? Ga dan financial leasen. Vraag jouw maandbedrag op via Financial Lease Twente. Je ontvangt dan binnen 24 uur een voorstel.