Financial Lease

Financial Lease

Financial lease is een zakelijke financieringsvorm waarbij enkel het te financieren object onderpand vormt voor de financiering. Zo kun je investeren in mobiliteit die belangrijk is voor je onderneming, terwijl je werkkapitaal niet wordt aangetast. Jouw liquiditeit blijft beschikbaar voor winstgevende doeleinden. Financial lease is transparant leasen, het maandbedrag zal in de looptijd nooit veranderen, je weet bij ons dus exact wat je te wachten staat.

Bij Financial Lease Twente kun je jouw nieuwe auto voor 100% (excl. btw) leasen. Je bent direct economisch eigenaar van het voertuig en kunt dus gebruik maken van de fiscale voordelen behorend bij het bezit van een bedrijfsmiddel. Omdat je bij financial lease economisch eigenaar bent, kun je de btw bij de eerstvolgende aangifte van de fiscus terugvragen. Wij verlangen geen andere zekerheden dan het voertuig die je leaset. Je bent bij ons dus verzekerd van financieel maatwerk. Kijk gerust in onze leasevoorraad en vindt jouw nieuwe auto.

Waarom kiezen voor financial lease?

Als ZZP’er rijd je vaak zelf in je lease auto, met trots rijdt je bij jouw klanten voor. Een bedrijfsauto is hét visitekaartje van jouw onderneming, daar ga je netjes mee om. Dit is dan ook één van de redenen dat je beter voor financial lease kunt kiezen. Bij andere leasevormen wordt het onderhoud berekend op basis van de gemiddelde leaserijder. Je bent daarom veel goedkoper uit door het onderhoud voor eigen rekening te nemen, dan het onderhoud van de auto uit te besteden. Een andere reden kan zijn dat je niet exact weet hoeveel kilometers je jaarlijks rijdt. Ook kun je voor financial lease kiezen omdat je dan de vrijheid hebt om voor occasion lease te gaan in plaats van een nieuwe auto. Sommige occasions hebben na 2 jaar reeds de helft van de nieuwwaarde afgeschreven, deze heb je dan mooi als extra voordeel op de leasetermijnen. Wij zetten de voordelen van financial lease nog even voor je op een rijtje:

 • Je bent direct economisch eigenaar van de auto.
 • Je betaalt maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing.
 • Je behoudt je liquiditeit, zodat je kunt blijven ondernemen.
 • Je profiteert van diverse fiscale voordelen, zoals rente- en investeringsaftrek.
 • Je hebt recht op terugvordering van de btw over de aanschafprijs.
 • Je bepaalt zelf de looptijd van het contract en een eventueel slottermijn.
 • Mogelijkheid tot acceptatie zonder jaarcijfers.
 • Ook als starter kunnen wij je financial lease aanbieden!

Stappenplan Financial Lease:

 • Selecteer een auto uit onze leasevoorraad
 • Berekenen je maandtermijnen met de leasecalculator
 • Ontvang binnen 24 uur het beste leasevoorstel

Financial Lease Vragen

Vraag jij je af wat Financial Lease precies is? Of wat de voorwaarden ervan zijn? Wil je graag een aanbetaling doen of verschillende leasevormen vergelijken? Dan ben je hier op de goede pagina!

Lease berekenen?

Heb je ergens anders een occasion gevonden of ben je benieuwd wat een financial lease auto kost? Bereken hier dan jouw termijnbedrag!