Occasion Lease

Occasion Lease


Occasion Lease betekent simpelweg het leasen van een tweedehands auto in combinatie met financial lease. Een goedkope manier van leasen. Uitermate geschikt voor startende ondernemers en zzp'ers die de maandlasten graag laag willen houden, maar ook voor ondernemers die het zonde vinden om een nieuwe auto aan te schaffen. Een occasion bij Financial Lease Twente is een jong gebruikte auto, niet ouder dan 8 jaar en met niet meer dan 200.000 kilometer op de teller. Het voordeel van occasion lease is dat deze auto's snel leverbaar zijn en de eerst relatief hoge afschrijvingen al heeft gehad. 

Leasevoorraad occasions

Tweedehands auto leasen

Heb je op zeer korte termijn een betrouwbare auto nodig en wil je niet teveel betalen? Dan is een gebruikte auto leasen iets voor jou! Met financial lease profiteer je van diverse fiscale voordelen. Zo houd je de kosten van je onderneming zo laag mogelijk en kun je het geld gebruiken om te investeren in je bedrijf. Ben je een startende ondernemer of zzp'er dan is deze vorm van leasen ook interessant voor jou, omdat je ook kunt leasen zonder jaarcijfers te tonen, want het is logisch dat je die als starter nog niet hebt. 

De goedkoopste lease aanbieding voor je auto

Bereken met behulp van onze leasecalculator uit hoeveel je per maand moet betalen voor jouw gewenste auto. De calculator geeft een realistisch beeld van de maandtarieven. Onze calculator is zo geprogrammeerd dat de uitkomst daarvan altijd gebaseerd is op die van startende ondernemers die geen jaarcijfers kunnen aanleveren. Indien je wel jaarcijfers kunt aanleveren, dan zullen we je daarvoor belonen. We kunnen je dan namelijk het laagste leasetarief van Nederland aanbieden! Voor alle ZZP'ers streven we ernaar om de beste occasion lease aanbiedingen te doen. Dus ook voor startende ZZP'ers en Mkb’ers zonder jaarcijfers.