Financial Lease Vragen

Financial Lease Vragen

Vraag jij je af wat Financial Lease precies is? Of wat de voorwaarden ervan zijn? Wil je graag een aanbetaling doen of verschillende leasevormen vergelijken? Dan ben je hier op de goede pagina! Hieronder vind je veel voorkomende onderwerpen waar wij vaak vragen over krijgen. Heb je een vraag die je niet kunt beantwoorden door middel van deze lijst? Neem dan even contact met ons op!

Financial Lease als startende ondernemer

Als startende ondernemer is het lastig om direct een grote investering te doen voor je onderneming. Vaak heb je niet genoeg geld tot je beschikking voor het kopen van een nieuwe auto, maar is een auto wel een van de benodigdheden.

Verschil operational lease en financial lease

Veel ondernemers denken bij leasen meteen aan operational lease. Maar deze vorm van leasen is er één van velen. Zo kun je als ondernemer het beste kiezen voor financial lease. Waarom? Lees dan vooral verder!

Financial Lease of een auto kopen?

Wat zijn de verschillen tussen financial lease en het kopen van een auto? En wat past er beter bij jouw situatie? Zo hoef je bij financial lease niet in één keer een grote investering te doen, maar ben je wel direct economisch eigenaar van de auto.

Financial Lease en btw

Bij financial lease moet je de btw van de autofactuur bij of voor aflevering betalen, je krijgt namelijk een autofactuur op naam van jouw onderneming. Met deze autofactuur kun je jouw auto of bedrijfswagen activeren op de bedrijfsbalans.

Financial Lease voordelen

Financial lease kent meerdere voordelen. Weet je als ZZP'er of ondernemer nog niet precies waarom financial lease een voordelige leasevorm is? Dan zetten wij hier graag even de voordelen van financial lease op een rij.

Hoe werkt financial lease?

Van financial lease aanvraag tot het rijden in jouw nieuwe auto, hier vind je het eenvoudige 10-stappenplan. Wanneer alle partijen meewerken, kun je binnen één werkdag al in je nieuwe auto rijden!

Financial Lease berekenen

Ben je benieuwd wat een financial lease auto jou maandelijks gaat kosten? Dat kun je slechts met enkele gegevens eenvoudig berekenen via onze leasecalculator. We leggen hier graag even uit hoe dit werkt.

Voorwaarden Financial Lease

Om in aanmerking te komen voor financial lease, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Je moet bijvoorbeeld ingeschreven staan bij de KvK. Welke voorwaarden er nog meer zijn, lees je hier.

Slottermijn financial lease

Moet ik wel of geen slottermijn instellen en wat is een slottermijn? Een slottermijn is simpelweg een restbedrag dat na het betalen van al jouw maandtermijnen nog openstaat. Dit heeft enkele voor- en nadelen.

Financial lease bijtelling

Bijtelling betaal je als je een auto van de zaak ook privé rijdt (meer dan 500 km per jaar). Het bijtellingspercentage hangt af van de eerste ingebruikname van de auto en de milieuvriendelijkheid van de auto.

Financial lease en vroegtijdig aflossen

Na de betaling van alle maandtermijnen is de auto volledig jouw eigendom. Dit proces kun je echter versnellen door tussentijds af te lossen. Bij ons kun je dit boetevrij doen!

FInancial Lease en aanbetaling

Wij werken niet standaard met aanbetalingen, maar je hebt wel altijd de mogelijkheid om een aanbetaling te doen. Soms is het echter zo dat een aanvraag zonder aanbetaling niet wordt goedgekeurd.

Looptijd Financial Lease

De looptijd van je financial lease contract wordt uitgedrukt in maanden. Via onze leasecalculator kun je kiezen voor een looptijd van 12 tot 72 maanden. De maximale looptijd hangt ook af van de leeftijd van de auto.

Financial Lease auto inruilen

Je oude auto of bedrijfswagen inruilen bij financial lease is een verstandige keuze! Je kunt er namelijk voor kiezen om met deze inruilwaarde van je auto een aanbetaling te doen.