Financial Lease als startende ondernemer

Financial Lease als startende ondernemer

Als startende ondernemer is het lastig om direct een grote investering te doen voor je onderneming. Vaak heb je niet genoeg geld tot je beschikking voor het kopen van een nieuwe auto, maar is een auto wel een van de benodigdheden. Financial lease is dan een goede optie. En ja, dit is ook mogelijk voor startende ondernemers! Het is geen probleem als je minder dan 3 jaar staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, wij kunnen je kredietwaardigheid op andere manieren toetsen.

Geen startkapitaal nodig

Met financial lease kun je een nieuwe (of tweedehands) auto rijden zonder een grote investering te doen. Ideaal voor startende ondernemers. Vervolgens betaal je elke maand een vast bedrag en behoud je dus geld voor andere noodzakelijke investeringen.

Acceptatie voorwaarden

Natuurlijk is het niet zo dat je zomaar een auto kunt aanschaffen van duizenden euro's. Wij kijken naar jouw betaalgedrag, naar het soort auto voor je onderneming en naar de hoogte van de financiering. Voertuigen tot een investeringswaarde van €15.000 gaan meestal goed zonder een aanbetaling. Koop je een duurdere auto, dan zal er vaak een aanbetaling van enkele procenten worden gevraagd.

Occasion lease

Een tweedehands auto leasen is erg geschikt voor de startende ondernemer. Echter, een oude auto met veel kilometers is niet altijd betrouwbaar. Kies daarom voor een jonge occasion! Een auto schrijft vooral in de eerste 2 jaren een flink deel af, waardoor een jonge occasion een stuk goedkoper is, maar nog wel betrouwbaar. In onze voorraad vind je alleen auto's van 8 jaar of jonger en met een kilometerstand onder de 200.000.

Voordelen financial lease voor starters
  • Direct economisch eigenaar van de auto
  • Je komt goed voor de dag bij je klanten
  • Je behoudt je liquiditeit
  • Keuze voor een goedkopere tweedehands auto
  • Je kunt profiteren van fiscale voordelen