Occasion Lease, Financial Lease

Occasion Lease, Financial Lease

Occasion lease is het leasen van een tweedehands auto door middel van financial lease. Dit is uitermate geschikt voor ondernemers die het zonde vinden om een nieuw voertuig aan te schaffen of startende ondernemers die graag de maandlasten laag houden. Occasion lease auto's zijn snel leverbaar en hebben de eerste relatief hoge afschrijving vaak al gehad.

Bij je zoektocht naar occasion lease voor jouw onderneming is er wel iets waar je goed op moet letten. Wanneer je btw plichtig bent, is het een aanrader om te zorgen dat je een btw voertuig vindt. Een occasion die eenmaal van een particulier is geweest, wordt een marge voertuig. De particulier is namelijk een eindgebruiker die de btw al heeft afgedragen. Bij het aanschaffen van een marge voertuig door middel van financial lease kun je geen btw terugvorderen, terwijl je bij verkoop wel weer btw in rekening moet brengen.

Lees hier meer over de btw bij financial lease

Voordelen occasion lease:

  • Goedkoper, met lagere maandtermijnen
  • Je hoeft een minder groot bedrag te lenen
  • Een soepeler kredietacceptatiebeleid
  • Wél meteen economisch eigenaar van de auto
  • Je komt goed voor de dag bij je klanten     

Occasion lease voorraad

De leasevoorraad van Financial Lease Twente is met zorg samengesteld voor ondernemend Nederland. Bij ons in de lease voorraad vind je alleen maar occasions tot 8 jaar oud. Alle voertuigen staan geadverteerd op basis van een maximale looptijd en een slottermijn. Door middel van onze slimme calculator kun je zelf de gewenste looptijd, aanbetaling en slottermijn aangeven, je ziet dan direct welke gevolgen dit heeft op het maandbedrag.

Leasevoorraad

Nog geen geschikte lease auto gevonden? Wij hebben een grote leasevoorraad met personenauto's en bedrijfswagens. Al onze lease occasions worden aangeboden zodat je met gemak jouw leasetermijn kunt berekenen en eenvoudig een leaseofferte kunt aanvragen.

Lease berekenen?

Heb je ergens anders een occasion gevonden of ben je benieuwd wat een financial lease auto kost? Bereken hier dan jouw termijnbedrag!