Elektrische Tesla nu nog voordeliger in de financial lease

Elektrische Tesla nu nog voordeliger in de financial lease

fastned

Duurzaam autorijden op niveau komt nu meer binnen bereik. Want het aantal punten waar je de Tesla supersnel oplaadt, groeit deze maand in één klap flink. Dat maakt hem voor jou interessanter om aan te schaffen, ook via financial lease. Want zo let je op het milieu, heb je altijd een snellaadpunt in de buurt én houdt je jouw cash beschikbaar.

50x snel opladen

De stijlvolle Tesla laadde je tot aan maart van dit jaar slechts op zeven plekken razendsnel op. Namelijk alleen bij de eigen Tesla superchargestations. In maart komen daar 50 plekken bij. Hier zorgt Fastned voor. Dit bedrijf werkt aan een netwerk van snellaadpunten in heel Europa om rijders van elektrische auto’s in een mum van tijd weer op weg te helpen. Op 50 stations plaatst Fastned nu adapters voor de Tesla. Omrijden of langs de kant van de weg komen te staan omdat de stroom op is? Die kans is nu dus gelukkig een stuk kleiner als je deze Tesla koopt of via financial lease aanschaft.

Hoe snel laden?

De 50 laadstations voor snelladen van Fastned krijgen allemaal een CHAdeMO-adapter. Deze speciale adapter voor Tesla’s zorgt ervoor dat je in een uur tijd 250 km aan elektriciteit bijlaadt. Zo ben je weer razendsnel ‘on the move’.

Maak de wereld mooier met jouw ge-financial-lease-te Tesla

De Vereniging Elektrische Rijders, kortweg VER, is heel blij met de verzevenvoudiging van het aantal oplaadplekken voor de Tesla. De ontwikkeling past dan ook uitstekend bij de zakenwereld. Tijd is immers geld. En wat is nou mooier dan met een elektrische auto in plaats van met een benzine- of dieselbedrijfswagen tijd én milieu te sparen?

Overweeg je om een Tesla te kopen via financial lease. Vraag Financial Lease Twente naar jouw mogelijkheden.