Financial lease voor startende ondernemers

Financial lease voor startende ondernemers

financial-lease-voor-startende-ondernemers

Financial lease voor startende ondernemers is een uitstekende oplossing om transparant te leasen zonder dat je weet hoeveel kilometers je per jaar gaat rijden. Wanneer je een eigen zaak opstart breken er meestal onzekere tijden aan, dan is het heel fijn om een lease constructie te hebben waarbij je direct weet waar je aan toe bent. Financial Lease is voor een startende ondernemer de meest voordelige en transparante oplossing. 

Bij Financial lease word je direct economisch eigenaar van het voertuig die je leaset, dit geeft als voordeel dat je zelf verantwoordelijk bent voor onderhoud en restwaarde. Hierdoor maakt het voor de leasemaatschappij niet uit hoeveel kilometers je per jaar rijdt. Bij een financial lease contract spreek je bij aanvang van het contract een maandbedrag, met eventueel een slottermijn of aanbetaling, af die in de gehele looptijd niet zal veranderen. Zo transparant is financial lease.

Financial lease, maar de zaak gaat niet zo goed als gehoopt?

Veel startende ondernemers zijn huiverig om een contract voor meerdere jaren aan te gaan. Maar wat nou als de zaak niet het succes wordt waar je op gehoopt had? Doordat financial lease zo transparant is, weet je te allen tijde wat je nog aan lease open hebt staan. Je kunt het voertuig altijd weer verkopen en de lease aflossen, zonder dat je daar ook maar een cent meer voor betaalt dan van te voren afgesproken. Wanneer je jouw voertuig hebt geleased bij Financial Lease Twente, zullen wij je altijd helpen om zo veel mogelijk voor jouw voertuig weer te krijgen wanneer je je in zo’n situatie bevindt. Meestal krijgen wij meer voor jouw voertuig dan het nog in te lossen lease saldo, waardoor je er zelfs nog wat aan overhoudt.

Financial Lease zonder jaarcijfers, kan dat?

Jazeker kom je in aanmerking voor een financial lease contract zonder dat je jaarcijfers kunt overhandigen. Meestal wordt er bij een startende ondernemer wel een aanbetaling gevraagd van ongeveer twintig procent. Hierdoor wordt het maandbedrag, maar ook het risico voor jezelf kleiner. Een slottermijn is niet echt gebruikelijk voor een startende ondernemer. Ook hiervoor geld: zonder slottermijn is het voertuig eerder afbetaald en dus het risico voor jou als ondernemer kleiner. In onze leasevoorraad vind je een ruime selectie van tweedehands voertuigen ideaal voor financial lease voor een startende ondernemer, neem een kijkje in onze voorraad en zie hoe voordelig financial lease voor jou is!

Financial Lease voorraad »