Financiële lease | Financial Lease Twente

Financieel lease

dollarphotoclub-99289253-medium

Financieel lease is transparant en goedkoop leasen, nooit meer betalen voor teveel gereden kilometers en vooraf exact weten waar je als ondernemer aan toe bent. Maar financieel lease is nog veel meer, het is doordat je economisch eigenaar bent en door de transparantie ook heel flexibel leasen. Voor de startende ondernemer is het goedkoop en voordelig leasen met alle fiscale voordelen van het investeren in bezittingen voor jouw onderneming. Financieel lease is voor jou als ondernemer de meest voordelige vorm van leasing!

Financieel Lease is transparant leasen

Transparant omdat je direct weet waar je aan toe bent. De bedragen staan bij financial lease vast en kunnen nooit veranderen, je weet bij aanvang direct wanneer welk bedrag van jouw rekening geïncasseerd wordt. Maandbedragen kunnen bij financial lease nooit veranderen, ongeacht hoeveel kilometers je per jaar rijdt.

Financieel Lease is goedkoop leasen

Bij financial lease zijn enkel de kosten voor rente en afschrijving in het contract opgenomen, goedkoper leasen gaat dus echt niet. Uiteraard zijn de kosten voor verzekering, belasting en onderhoud voor je eigen rekening. Je kunt dus te allen tijde zelf bepalen waar je jouw auto het voordeligste verzekerd en waar je het beste terecht kunt voor goedkoop onderhoud van jouw auto.

Financieel Lease is flexibel leasen

Doordat je economisch eigenaar bent van jouw lease auto, is financial lease ook een flexibele vorm van leasing. Je weet namelijk exact welke bedragen er open staan en dus hoeveel je moet voldoen om volledig eigenaar van de auto te worden. Met deze gegevens bij de hand, kun je altijd jouw auto inruilen voor een ander exemplaar of zelfs het voertuig verkopen en het volledige contract in één keer inlossen. Direct weten waar je als ondernemer aan toe bent, dat is transparant leasen wat jouw onderneming flexibel houdt.

Financieel Lease voor de startende ondernemer

Door alle bovenstaande voordelen is financial lease uitstekend geschikt voor de startende ondernemer. Daarnaast komen ook nog eens de fiscale voordelen die een startende ondernemer krijgt bij het aanschaffen van een bedrijfsauto zoals willekeurige afschrijving en investeringsaftrek.

Bekijk onze actuele voorraad auto's en ontdek hoe voordelig Financial Lease is »