Hyundai geeft impuls aan hybride financial lease auto

Hyundai geeft impuls aan hybride financial lease auto

hyundai-ioniq-de-volgende-leasestopper

Zakelijk rijden en geld op zak houden? Dat kan nu nog beter sinds de Hyundai met drie hybrides komt, die je alle drie kunt financial leasen. Afhankelijk van hoeveel geld en milieu je wilt sparen, kies je uit een van de drie varianten van de Hyundai Ioniq.

Drie keer zuinig

Heb je de autobeurs in Genève begin maart gemist? Daar introduceerde Hyundai de volgende Ioniq hybrides:

  • Traditionele hybride: 1.6 liter benzine en 152 pk dankzij elektromotor die vermogen van 105 pk opkrikt
  • Plug-in hybride: ook 1.6 liter benzine en 152 pk uiteindelijk vermogen dankzij elektromotor
  • Compleet elektrische auto: 120 pk, koppel van 295 Nm vanaf stilstand

Actieradius voor elektrische Hyundai Ioniq

Trek je rustig op, geef je goed gas en rem je netjes op de motor af? Dan haal je wel 250 kilometer afstand met de elektrische Hyundai Ioniq.

Welke bijtelling wil je voor jouw financial lease auto?

De bijtelling voor de elektrische Ioniq is vooralsnog slechts 4 procent. Voor de plug-in kom je uit op 15 procent. Met de traditionele hybride krijg je van de belastingdienst 21 procent bijtelling. Schrale troost dat je bij financial lease een laag maandbedrag betaalt. Zo houd je toch nog grip op jouw uitgaven.

She’s got the look

Alle drie de Hyundai Ioniqs hebben een fraaie, aerodynamische vorm. Het merk gaf ze wel allemaal een eigen twist. Dat zie je vooral aan de voorkant van de modellen.

De vraag wordt dus, waar baseer je de keus voor jouw Ioniq op? Wordt het op basis van de neus, de actieradius, de bijtelling, het milieuaspect of het verbruik? Welke keuze je ook maakt, met financial lease koop je deze auto op een betaalbare manier. Het team van Financial Lease Twente vertelt je er graag meer over.