Populaire occasions onder zakelijke rijders

Populaire Twentse occasions onder zakelijke rijders

volkswagen-golf-populair-twente

Financial Lease Twente heeft bijgehouden van welke occasions de afgelopen half jaar de meeste lease aanvragen zijn verwerkt. Zo zijn wij tot een top 5 gekomen van de meest populaire occasions onder zakelijke rijders die leasen in Twente.

Volkswagen Golf

De meest populaire occasion onder zakelijk rijders blijft de Volkswagen Golf. Dat is natuurlijk ook niet zo gek gezien het uitgebreide modelgamma wat de Golf te bieden heeft. Gelieft onder de sportieve bestuurders met de meer dan 300pk sterke 4 wiel aangedreven Golf R en de GTI range die er qua vermogen en prijs net iets onder zit. Maar ook voor de sportieve rijder die iets minder vaak bij de pomp wil staan kan in de hybride Golf GTE alles vinden wat hij zoekt. Geef je iets minder om de sportieve uitstraling, uiteraard zijn er dan ook standaard benzine of diesel uitvoeringen beschikbaar. De volledige elektrische rijder kan met de e-Golf uit de voeten. De Golf is in het verleden gemaakt in uiteenlopende varianten, tegenwoordig is het vooral de 5-deurs en de Golf Variant die het populairst zijn

Hyundai Kona

Met één van Nederlands grootste Hyundai dealer in Twente, is het niet zo gek dat de populaire Hyundai Kona in deze lijst van Financial Lease Twente. Vooral de Hyundai electric is onder de zakelijke rijder populair om als occasion te leasen. Het meest gewild zijn de elektrische Kona’s met een kenteken registratie uit 2019. Door de 4% bijtellingsregeling waar deze nog binnen valt, rij je deze al voor een netto bijtelling van enkele tientjes per maand. Met een rijbereik van ruim 450 km en de mogelijkheid om tot 75kwh DC snel-laden, heb je over het algemeen een auto waarmee je zelfs voor een vakantie naar Oostenrijk prima mee uit de voeten kunt.

Ford Focus

De Ford Focus is een bijna net zo veelzijdige auto als de Volkswagen Golf, vandaar ook een mateloos populaire auto onder de zakelijke rijders. Van de 350pk sterke RS tot aan de 1.0 3cilinder. Van Hybride tot aan volledig elektrische of een conventionele verbrandingsmotor.  Van hot Hatchback tot aan een station wagon voor de hele familie. De Ford Focus Heeft voor ieder maatwerk in het assortiment. Dit is dan ook net als bij de Golf de grootste verklaring voor de populariteit.

Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo blijft de meest populaire occasion om te leasen uit het B-segment. In de 3-deurs of 5-deurs variant verkrijgbaar met een zuinige diesel motor of in de krachtige en sportieve GTI uitvoering. De polo is en blijft een gewilde stadsauto waarmee je prima grootte afstanden kunt rijden. De ideale alleskunner die door zijn betrouwbaarheid een perfecte auto is voor jarenlange rijplezier.

Volkswagen Transporter

De Volkswagen Transporter is al jaren een van de meest populaire bedrijfswagens. Zijn veelzijdigheid zorgt voor een brede inzetbaarheid bij verschillende ondernemers, van pick-up tot dubbele cabine, er is altijd een passende transporteer voor elke zzp’er