Veilige check van contract financial lease

Veilige check van contract financial lease

write-593333-640

Denk je eraan om via financial lease een nieuwe bedrijfsauto te kopen? Dan krijg je te maken met contracten en misschien wel met akelige, kleine lettertjes. Of eigenlijk: met voorwaarden waar je niet blij van wordt. Of waarvan je de gevolgen moeilijk overziet. Er bestaat een veilige oplossing om die ellende met financial lease te voorkomen.

SNAP JE ’T NOG?

Contracten maken én checken is een vak apart. En niet het vak van de gemiddelde Nederlander. Maar de risico’s van een financial lease contract waar je later problemen mee krijgt, zijn er. Want bij allerlei maatschappijen gebeurt het nogal eens dat je over de voorwaarden en kleine lettertjes heen leest. Of dat ze simpelweg te moeilijk zijn om in één keer helder te hebben wat ze voor jou betekenen.

MISKLEUNEN MET FINANCIAL LEASE CONTRACTEN

Weet je bij een financial lease contract hoe het werkt als je het contract wilt afkopen, bijvoorbeeld omdat je bedrijf stopt? Wat gebeurt er precies als je schade krijgt? En mag een leasemaatschappij zomaar de spelregels tussendoor veranderen? Het is goed om dit vooraf precies in beeld te hebben. Want die kleine lettertjes passen misschien prima bij jou. Maar dan moet je wel bewust de keuze kúnnen maken.

EIGEN VERENIGING VOOR LEASERIJDERS

Om valkuilen en onzekerheden bij financial lease contracten te voorkomen, is er hulp. In de vorm van de Vereniging Zakelijk Rijders, kortweg de VZR. Deze vereniging checkt voor leden de autoregeling of het financial lease voorstel, vóór je dit tekent. 

METEN IS WETEN

Bij Financial Lease Twente vind je standaard open en duidelijke contracten voor de financial lease van jouw bedrijfswagen. Toch geeft een onafhankelijk oordeel je natuurlijk een prettiger gevoel. Laat daarom eens ons voorstel controleren door de VZR. Je bent al lid van die vereniging voor 39 euro per jaar.