Zakelijke lease auto rijden? Zo doe je dat zo goedkoop mogelijk

Een tweedehands auto leasen met financial lease

zakelijke_lease_auto_financial_lease_twente

Mobiliteit is een belangrijk onderdeel van je onderneming. Om geld over te houden voor je bedrijf is het een verstandige keuze om een lease auto aan te schaffen. Financial lease is de beste leasevorm voor ondernemers en zzp'ers. Je bent bij deze leasevorm direct economisch eigenaar van de lease auto en profiteert van diverse fiscale voordelen. Je behoudt daardoor je liquiditeit en houdt geld over om te investeren in je bedrijf.

Een voordelig leasecontract met een tweedehands auto

Een autofinanciering waarbij je weet waar je aan toe bent. Je betaalt je leasecontract voor een vast bedrag per maand af in termijnen. In hoeveel termijnen jij jouw lease auto moet aflossen staat vastgelegd in je leasecontract. Je hebt de keuze uit verschillende termijnen, daarnaast kun je jouw huidige auto inruilen of een aanbetaling doen. Zakelijk rijden kan nog goedkoper wanneer je kiest voor een tweedehands auto. De vorige eigenaar heeft het grootste deel van de afschrijvingskosten in het eerste jaar voldaan, waardoor jij de auto goedkoper kunt leasen.

Occasion Lease bij Financial Lease Twente

Bij Financial Lease Twente kun je goedkoop een occasion leasen. Onze autovoorraad bestaat uit occasions die niet ouder zijn dan 8 jaar. Alle auto's zijn grondig gecontroleerd door onze aangesloten autobedrijven, de occasions die wij aanbieden hebben niet meer dan 200.000 kilometer gereden. Je financiert dus geen oud gebakje! Je kunt op deze manier juist in een relatief nieuw model rijden, waarbij je profiteert van extra voordelen.

Autolease in omgeving Twente

Financial Lease Twente is zoals de naam al zegt vooral actief in regio Twente. Financial Lease Twente valt samen met onze andere website Financial Lease ZZP onder Autofinancier B.V. Onze aangesloten autobedrijven zitten door heel Nederland, maar het aanbod op deze website richt zich voornamelijk op lease auto's in Enschede, Hengelo, Oldenzaal en Almelo. Heb jij een auto ergens anders gezien, verder weg bijvoorbeeld? Dat is geen probleem! Bereken jouw financial lease met onze leasecalculator en gebruik daarvoor de gegevens van de auto die je op het oog hebt. Dien je aanvraag (vrijblijvend in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.